Търговско-промишлена палата-Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, като организатори, с подкрепата на Община Стара Загора, канят на уникалния Фестивал на виното и културното наследство „Августиада“. Той ще се проведе за трети пореден път в Стара Загора от 17 до 19 октомври, в сградата на Регионален исторически музей-Стара Загора.

Традиционният форум е включен в програмата за Празника на Стара Загора – 5 октомври. На него ще си дадат среща винопроизводители, представители на хранително-вкусовия бранш, ценители на виното, гастрономията и културното наследство, представители на различни сфери на бизнеса от страната и чужбина.

Фестивалът в Стара Загора, с неговата уникалност и неповторима атмосфера, се очертава като водещ във винения календар на България с голям потенциал за привличане на международния интерес.

Сред участниците и гостите ще бъдат представители на: винопроизводството; хранително-вкусовата промишленост; хотелиерския и ресторантьорски бизнес; вериги супермаркети; банки; застрахователни компании; тежка и лека промишленост; държавни институции и много други гости и ценители на виното.
Събитието ще предизвика широко общо и специализирано медийно отразяване от регионални и национални медии.

Франция ще бъде международен акцент на Августиада 2014. За първи път на Августиада 2014 майсторски клас „България се изправя срещу Франция“ с лектор Яна Петкова, един от водещите винени експерти в България. Форумът е съпроводен с богата и разнообразна семинарна, кулинарна и културна програма

Ако искате да станете участник, гост, партньор и спонсор на третия Фестивал на виното и културното наследство - тел. 042 626297, 042 626033, 0888 303103, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Предварителната програма на фестивала ТУК>>

NBP.bg